Marijke van Velzen

Marijke van Velzen; voor- en achternaam bij elkaar gebracht en ingekort maakt een wonderbaarlijk woord! Ook is het een verbasterd Engels van Marvelous oftewel: verbazend wonderbaarlijk!

Het energieke gevoel wat deze uitspraak aanwakkert geef ik mijn cliënten mee en is mijn leidraad om hen een volgende stap in leven of werk te kunnen laten zetten of met opdrachtgevers een mooie samenwerking af te kunnen sluiten.

Als dansdocent en danseres heb ik mensen goed leren observeren en leren inschatten wat de innerlijke kracht is die hen letterlijk, maar ook figuurlijk door het leven beweegt. Ik kijk nog steeds op deze manier en gebruik de input tijdens mijn coachingsessies om mensen bij de ware kern van zichzelf te brengen en hun kracht te laten (her)ontdekken. Vanuit mijn dansachtergrond ben ik vooral bekend met het coachen van startende ondernemers in de creatieve sector. Sinds 2002 ben ik eigenaar van een cultureel organisatiebureau. Ik heb met veel instellingen in de culturele sector aan mooie projecten mogen werken waardoor ik veel ervaring in fondsenwerving en zakelijke leiding heb. Naast mijn coachpraktijk werk ik nog steeds graag aan projecten die kunst en mensen laat samenkomen. Ik ontwikkel deze projecten zelf of voer ze in opdracht uit. 

_SWT1532
banner_laag.jpeg

"Marijke weet op een betrokken, maar speelse manier dieper in te gaan op persoonlijke kwaliteiten. Hierdoor kon ik veel gerichter mijn talenten en minpunten omzetten in werk en creativiteit.”

Yoshua van den Broek - Zanger, Acteur, Vocal coach en Cultureel Ondernemer

Marvelz Coaching
 Rijndal 19
 2904 DA Capelle aan den IJssel
 +31 6 46 27 11 18
 info@marvelz.nl
Connect
Marvelz Coaching
 Rijndal 19
 2904 DA Capelle aan den IJssel
 +31 6 46 27 11 18
 info@marvelz.nl